Спално бельо

Предимствата на черното спално бельо

Черно спално бельо | smartliving.bg

Макар че не е най-популярният цвят за чаршафи, черното има своите предимства. Това е един от най-фино наличните секси цветове, което означава, че хората, които избират най-тъмните от тъмните нецветни цветове, обикновено очакват или имат по-активен сексуален живот. В същото време черното е цветът на много тъмна нощ, така че всъщност може да ви помогне да заспите. И все пак мнозина откриват, че събуждането, заобиколено от твърде много тъмнина, може да има обратен ефект, който искат, което затруднява ставането и активността сутрин. Ако сте сутрешен човек и не чувствате, че това ще навреди на способността ви да се движите в малките часове, черното може да създаде чудесен фон, съответстващ на всеки цветен декор и също така да отрича всякакви опасения за оцветяване или обезцветяване.

Проблемът с моделите

Макар да изглежда интригуващо да купувате шарени листове, те са склонни да заключват точно това, което можете да правите в околността. Ограничава значително възможностите ви за декориране, тъй като не всички цветове ще съвпадат и шаблонът всъщност може да се сблъска с някой друг модел, който имате в стаята, като гоблен или килим. Ако все пак искате спално бельо, не забравяйте да го държите просто, с минимални цветове, които за предпочитане са земни тонове или неутрални, а не прекалено богато украсени. Това ще ви помогне да отворите повече възможности за останалата част от спалнята, въпреки че най-вероятно ще трябва да отидете с твърди частици наоколо.

Лист с акцент

Ако харесвате ярките цветове, вероятно сте забелязали, че те обикновено не се считат за благоприятни за добър нощен сън. Все пак все още можете да включите любимия си ярък цвят в спалното си бельо по фини начини. Например, можете да изберете неутрални цветни калъфки за възглавници и монтирани чаршафи, като използвате един лист с акцент като горен лист. По този начин можете да внесете блясък от любимия си ярък цвят в сместа, без да претоварвате сетивата или да създавате нежелано настроение в спалнята. В този случай обаче пак ще искате да сте сигурни, че нищо във вашето пространство не се сблъсква с цвета на акцента, който използвате. Вместо това намерете малки начини да внесете един и същи оттенък в други части на пространството – възглавница с едно хвърляне на пейка, снимка в рамка с този забележим цвят или дори гоблен, който включва подобен нюанс в цялостния си дизайн. Вземане на окончателното решение Когато започнете да избирате цветове за спалните и декора, намерете вдъхновение. Това може да е обичайната боя за работа на кола на паркинга по време на работа, цвете на пасище или някакъв акцент в картина. Каквото и да ви хване окото, може да бъде източникът на вашите дизайнерски решения. Помислете за създаването на дъска за настроение, нещо което можете да използвате, за да съчетаете правилните цветове, за да не стигнете до бедствие от противоречиви нюанси и шарки. Използвайте тази настройка, за да разберете цвета на фона, който ще украси стените ви и ще покрие леглото ви, а след това можете да използвате всичко останало като акценти, за да го облечете. Смесете и съчетайте и наистина не бързайте, дори ако сте спонтанен човек. В крайна сметка не искате да останете с нещо, което в крайна сметка мразите, защото сте бързали. Освен това, ако изберете правилните чаршафи за легло, можете да отидете за незабавно удовлетворение, като промените останалата част от декора в един момент, без да се налага да подменяте най-важното.

Долния ред

Цветът на спалното ви бельо е личен избор. Въпреки че има доказани цветове, които помагат за създаването на качествена среда за сън, истината е, че ако не работи срещу добрите навици на съня и ви прави щастливи, това е добър избор за вас. Докато взимате решение, помислете дали да изберете ярките цветове като акценти, а не като основи за останалата част от дизайна си, като свеждате преобладаващо ярките нюанси и оттенъци до минимум, а ако имате любим цвят, който не е посочен тук, може да искате изберете по-приглушена версия на този цвят за вашите листове или стени. Няма един верен отговор, когато става въпрос за избор на най-добрия цвят за чаршафи, но с точно и пълно ръководство като това, както и по-добро и по-ясно разбиране за това как цветовете влияят на психиката, можете да направите по-информиран избор което ви помага да задоволите вътрешния си дизайнер, като същевременно ви дава основата за пълнокачествения нощен сън, от който се нуждаете в убежището на вашето творение.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *