Спално бельо

Защо да ползвате завивки с гъши пух

Завивки от гъши пух

Завивките с гъши или патешки пух са напълно естествен продукт, който има много предимства и си заслужава да притежавате. В тази статия ще ви представим характеристиките на различни видове завивки с гъши пух и завивки с патешки пух. Като допълнение, вие можете също така да използвате и възглавници с пух във вашата спалня. Ето основните причини защо да си купите завивки с гъши пух:

1. Искате да имате качествен сън? Изберете завивка от естествени материали. Завивките с естествен пух регулират телесната температура и отвеждат ненужната влага, като ви осигуряват здрав сън.

2. Гъшият и патешкият пух са едни от най-добрите естествени изолатори. Поради своята специфична структура и изолационни характеристики, пухът позволява на патиците и гъските да оцелеят при сурови климатични условия – от +50°C до -50 °C. Никое друго животно на света не може да оцелее в такива екстремни условия. Именно тази способност, за регулиране на температурата и влажността прави пълнежът от пух така специален и предпочитан материал за пълноценен и здравословен сън.

Завивки от гъши пух

Спането с естествена пухена завивка и възглавница от гъши пух ще те кара да се чувстваш като ангел, спящ върху късче облак!

3. Дълготрайност – Качествените завивки с естествен гъши или патешки пух и пера издържат над 10 години. За сравнение, трайността на синтетичните завивки е едва до 3 години.

4. Завивките с пух са качествен и луксозен продукт за вашата спалня!

5. Видове завивки с гъши и патешки пух:

Марката EdenDown, например, предлага зимни, летни и целогодишни завивки. Зимните завивки EdenDown са обозначени с индекс 6 от 7 по скалата за топлина и са с плътност на пълнежа 250гр./м2. Зимните завивки EdenDown ще Ви топлят през студените зимни нощи и са идеални за стайна температура под 18°C и за по-зиморничавите от Вас.

Целогодишните завивки с пух EdenDown предлагат перфектния баланс между топлина и комфорт и това ги прави подходящи за употреба през цялата година. В зависимост от качеството на пуха и теглото на пълнежа, тези завивки са обозначени с индекс между 3 и 5 по скалата за топлина. Целогодишните завивки с пух са подходящи за стайна температура между 18 – 22°C и умерен климат.

Летните завивки с пух EdenDown са леки и комфортни и са с пълнеж от 65 до 100гр./м2. По-ниското тегло на пълнежа регулира Вашата телесна температура, без да прегрявате. Летните завивки EdenDown са идеални за стайна температура над 22°C и за хора, на които им е твърде топло през нощта.

6. Антиалергични са

Завивки EdenDown Ви осигуряват двойна защита срещу акарите. Плътно изтъканият памук, който се използва, не само предпазва пухкавите фибри да напуснат Вашата завивка, но и действа като бариера, която блокира навлизането на прахови акари в завивката или възглавницата Ви и предотвратява натрупване на прах в тях. Също така всички завивки и възглавници Eden Down са подходящи за пране в перална машина до 60°С. Това ефективно премахва всички прахови акари, които биха се задържали върху повърхността на Вашите спални продукти.

Всички завивки EdenDown са от 100% естествени материали, както отвътре, така и отвън! За външния плат, се използва 100% перкал памук с 91 нишки / см2. Този специален памук предпазва фините пухкави фибри да напускат завивката Ви, като по този начин Ви осигуряват перфектните условия за пълноценен сън.

Завивка с патешки или гъши пух се предлагат в електронния магазин на Fashion.bg – представител директно на завода производител Down Creators.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *