Всичко за дома

Как да подходим при избора на матраци, за да получим желания комфорт на добра цена?

Матраци мемори пяна | matracite.promo

Добрите и качествени матраци са важни за качествения сън, който ни е нужен, за да се чувстваме свежи и енергични през целия ден. Но когато става въпрос за избор на матраци, често може да се почувствате объркани от множеството опции и технологии, налични на пазара. В тази статия ще Ви представим различните видове матраци, техните качества и как да изберете най-подходящия за Вас.

избери матрак на промоция | matracite.promo

Съществуват няколко основни вида матраци по структурата на тяхното ядро:

  • Матраци с ядро от пружинна технология, която се дели на две. Едната пружинна технология е бонел – при нея пружините, от които е направено ядрото на матрака са свързани чрез твърди връзки по между си и така изграждат основната площ, която поема тежестта на тялото. Тази технология е използвана в близкото минало и е била основна при ниския клас матраци и еднолицеви матраци. Втората пружинна технология е Pocketтя е новата иновативна технология, при нея пружинките са много повече на квадратен метър и така поемат индивидуално тежестта на тялото и му осигуряват отлична ортопедична поддръжка по време на сън. Всяка отделна пружинка е в отделен текстилен джоб и няма твърда връзка между тях. Това не позволява пренасянето на движението от една пружинка към друга, а като цяло дава възможност при двойния размер матраци за независим комфорт на двамата партньори. При обръщане или двежение по време на сън на единият партньор, движенията му не се пренасят и другият пратньор се наслаждава на спокоен сън. При избор на матраци ви препоръчваме да се спрете на матрак, който е със система тип Pocket Spring и да избягвате матраци със старата пружинна система Бонел.
  • Матраци с ядро от технология от няколко вида пяна – високо еластична пяна и мемори пяна. Тази технология следва най-съвременните изисквания за ортопедичност и ергономичност при матраците и нуждата на тялото от максимален комфорт по време на сън. Високоеластичната пяна дава отлична поддръжка с различни нива на твърдост, като гарантира правилната позиция на тялото и гръбнака. Мемори пяната следва максимално извивките на всяко тяло индивидуално и предоставя отлично усещане за мекота и комфорт. Ние от Matracite.Promo препоръчваме при избора си на матрак да отделите специално внимание на матраците с мемори пяна и ортопедично ядро от високоеластична пяна.
  • Матраци с ядро от комбинирани технологии – хибридно ядро от Pocket ортопедична система, високоеластична пяна и мемори пяна. Този вид матраци са най-предпочитани в средния към висок клас от клиентите, спрямо отлични качества за сън и добра цена, която да съответства на средната за пазара. Голяма част от производителите, на които сме официални представители като матраци Нани, Матраци ТЕД, матраци Paradise залагат голяма част от продуктовата си гама от различни модели матраци имено на технологията с хибридни ядра, като най-търсена и предпочитана от страна на клиентите.
  • Матраци с ядро от технология, изцяло използваща латекс. При латексовите матраци специфичното е различното усещане на ядрото. Те предоставят също отлична ортопедична поддръжка и правилна позиция на тялото и гърбначния стълб. Голяма част от потребителите ги предпочитат заради липсата на различни химични елементи в ядрото и липсата на метал. Чистота на латексовото ядро причислява този тип матраци към клас Еко. В нашия магазин на Matracite.Promo ще откриете модели изцяло от натурални съставки използвани в производствата им.

матраци мемори пяна безплатна доставка | matracite.promo

При избора от различни видове матраци предлагани на пазара трябва да обърнете внимание на технологиите, използвани за изработка на матраците.

Една от най-важните технологии е мултизоналното разпределение на тежестта, което е специално проектирано, за да предостави различни нива на поддръжка на различните зони на тялото. Това може да доведе до по-добро разпределение на теглото и по-добра поддръжка на кръста и раменете. Друга технология, която може да бъде включена в матраците е охлаждаща технология, която позволява поддръжката на определен топлообмен, за да охлаждат тялото през нощта. Различни модели в нашия магазин предоставят зимна и лятна страна на комфорт при двулицевите матраци от висок към луксозен клас. Лятната страна на база използваните тъкани и пяни предоставя прохладна среда в топлите летни нощи, а зимната страна съчетава тъкани и технологии, които ви предоставят по-топла и комфортна среда в зимните по-студени нощи.

Изборът на правилни матраци може да бъде труден, но с някои прости насоки, можете да намерите най-подходящия матрак за Вас. Един от най-важните фактори при избора на матраци е удобството. Трябва да се чувствате удобно и подкрепени, когато легнете върху матрака. Освен това трябва да обърнете внимание на своето тегло и размер, както и на своите специални нужди, като например, проблеми със съня, болки в кръста или раменете. Важно е да помните, че добрият матрак не винаги е най-скъпият. Трябва да изберете матрак, който отговаря на Вашите нужди и предпочитания, и да го тествате, преди да го закупите.

Разбира се, Matracite.promo е отличен избор, ако търсите компетентно мнение и отлични оферти за матраци. Ние предлагаме широка гама от матраци на най-добри цени, която включват продукти от водещи марки, които използват най-новите технологии за поддръжка на тялото и за здравословен сън. Предлагаме консултации и съвети от опитни специалисти, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящия матрак за Вас. Предоставяме голям избор от матраци, които ще отговорят на различните Ви нужди и предпочитания.

Ако сте в търсене на нов матрак, Matracite.promo е отличен избор за Вас. Ние предоставяме качествени продукти, конкурентни цени и професионално обслужване, което ни прави един от най-добрите магазини за матраци на пазара в България.

Да, ние от Matracite.promo предлагаме гаранция за най-добра цена на своите продукти. Това означава, че ако намерите същия продукт на по-ниска цена в друг магазин, ние ще Ви предложим същата цена или ще ви направим индивидуално предложение след като проверим предоставената от вас информация за същия продукт с възможност за покупка на по-ниска цена. Това е отличен начин да сте сигурни, че получавате най-добрата възможна цена за своя матрак, като същевременно получавате високо качество и професионално обслужване.

Ние предоставяме и гаранция за удовлетворение на клиента, която Ви дава възможност да върнете продукта в рамките на 14 дни, ако не сте напълно доволни от него по общите условия за използване онлайн магазина ни Matracite.Promo. Това е още една гаранция за качество и надеждност на продуктите и услугите, които предоставяме.

Матраците са инвестиция във Вашето здраве и комфорт, затова е важно да изберете качествен продукт, който отговаря на Вашите нужди. Ние от Matracite.promo Ви предоставяме висококачествени матраци на най-добри цени и Ви даваме гаранция за удовлетворение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *