ОПИСАНИЕ
Био продукт
Съдържа линолова и олеинова киселини
Богат източник на витамин А, витамин Е, витамин D и витамин К
Ползи от Рапичното олио
Рапичното олио се използва като един много подходящ заместител на зехтина или олиото, като се ползва не повече от супена лъжица от него на ден. Не е препоръчително да се обработва термично на високи градуси (до 180 градуса) и заради това се ползва главно за овкусяване на студени ястия, салати и др.
Използвайте за салати, дресинги, сосове, маринати и редица други блюда. Най-добре се вписва в ястия със свежи краставици, домати, чушки и гъби.
Рапичното олио и ползите за вашето здраве
Олиото с, което готвите може да има значително влияние върху вашето здраве, затова е важно да внимаваме много при избора на масла и олио, които използваме при приготвяне на храната си. Най-често използваните видове мазнини са най-опасни, не само защото пърженето създава трансмазнини, но и заради способността на олиото да се окислява, което ни предразполага и към редица заболявания. Различните видове мазнини за готвене се различават в топлинната си издържливост, затова е много важно да изберете тези, които са най-подходящи за общо ползване и различни приложения.
Погрижете се за здравето си, използвайте натурални продукти, комбинирайте ги с правилните хранителни добавки и спорт , и ще подобрите значително начина си на живот като върнете естествения си жизнен баланс.
СЪСТАВ
Информация за продукта
Разфасовка 250 ml
Тип продукт BIO PRODUCT
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
* Съхранявайте на място, недостъпно за деца!
* Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.
* www.smartliving.bg не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.
Отзиви
Clear filtersВсе още няма отзиви.