Всичко за дома

Нощни лампи: завършване на интериора

Избран е централният полилей, центърът на стаята е ясно маркиран, подреждането на мебелите също е планирано – изглежда, че всичко е готово с подреждането на спалнята. Но последният и най-силен акорд ще бъде дизайнът на леглото. Това е любима техника за дизайнери и архитекти. Тук влизат нощните лампи. Функции на спомагателното осветление нощни лампи. Създайте атмосфера на здрач, настройте се на вълна на мир, спокойствие и релаксация. Локално автономно осветление. Използвайте нощната лампа и не разсейвайте партньора си от другата страна на леглото. Светлината от ваша страна ще осигури допълнителна светлина.

Вътрешна маркировка. Лампа с ниска мощност в спалнята на нощното шкафче ще ви помогне да се ориентирате в здрача. Декориране на незабележима стена, подчертавайки специалната декорация на леглото. Зониране на пространството чрез прости преходи на светлина и сянка, без да се включва „тежка артилерия“ под формата на преустройство, надстройка на архитектурни издатини, изработване на прегради и др. Начини за проектиране на нощно осветление Всичко зависи от етапа на обновяване и състоянието на разпределената стая. Ясен намек за традиция е лампата на нощното шкафче в спалнята. Лампата за маса, дублирана от всяка страна на леглото е лесна за инсталиране. Просто включете в електрически контакт. Тази опция е добра, ако не планирате основен ремонт разрушаване на стени и скрито окабеляване. Настолните лампи с леки сенки на тънки държачи са много популярни сега. Основното е, че светлината не удря очите и не е досадно ярка и интензивна. Можете да монтирате нощните свещници над нощното шкафче или над главата на леглото. Тяхната инсталация се извършва на етапа на ремонта (необходимо е да се положат проводниците, да се маскират монтажните крепежни елементи и т.н.). Със или без сенници, с един общ абажур или няколко автономни за всяка лампа, богато украсени композиции от поредица светодиоди – има много форм фактори и размери на осветителното оборудване. Те няма да заемат място на нощното шкафче, те благоприятно се фокусират върху областта на таблата. Окачванията, спуснати на дълги държачи от зоната на тавана, също ще помогнат за въпроса за спестяване на място. Подобно на стенните нощни лампи, те създават визуални колони от двете страни на леглото, внасяйки симетрия и хармония в интериора. В същото време те трансформират пространството още по-ефективно по отношение на визуалните промени във височината на таваните (окачванията с затъмнени отгоре абажури намаляват височината, леките я повдигат). Искате ли да замените няколко интериорни предмета с едно устройство? Използвайте нощни лампи с маса.

Оформете в стил или контрасти. Стиловите концепции са просто безброй. Някои плавно се придвижват между различни посоки, адаптират се към определена тема, други са ясно разработени за конкретен дизайнерски проект. Нощното осветление, както всяко друго местно осветление, може да бъде фон и акцент. Устройства в същия стил като интериора на спалнята твърдят, че са незабележими и ненатрапчиви. Необичайни нощни лампи с различен дизайн (например поставете екзотична лампа за маса Tiffany или мароканска висулка в минимализма на стаята) веднага пренасочват фокуса на вниманието върху себе си. Тази техника ще ви помогне да отклоните очите си от недостатъците в оформлението / интериора, да подчертаете изгодните страни на спалнята. Искате да подчертаете обект? Насочете към него стенна светлина или място. Акцентите чрез осветление ще се превърнат в последната нота в стиловата композиция, точката на индивидуализация на интериора. Искате ли вашата спалня да бъде уникална? Нашият онлайн магазин ще бъде източник на вашето вдъхновение и интересни идеи. Нощна лампа, аплици, стенни лампи, подови лампи с различни размери и дизайн, окачвания – за всеки сценарий на осветление ще изберете осветително оборудване в европейски стил.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *