Follow:

Методите, с които можете да платите Вашите онлайн поръчки са:

1. Плащане в брой при доставка – наложен платеж
Стойността на поръчката се заплаща на куриера при получаване на стоката.
При необходимост от възстановяване на плащания на Потребителя, това се извършва банков превод, след като Потребитяла изпрати на контактния имейл: info@smartliving.bg своите данни – номер на поръчката, три имена и валиден IBAN

2. Плащане с кредитна (или дебитна карта)
Разплащанията се извършват чрез онлайн ПОС терминал “БОРИКА”, поддържащ технологиите Verified by Visa и MasterCard SecureCode, които гарантират в максимална степен сигурността на транзакциите.
С този метод можете да платите с дебитни и кредитни карти Visa, Visa Electron, Vpay, MasterCard, Master Card Electronic, Maestro, издадени от български или чужди банки.

3. Плащане чрез ePay

4. Плащане чрез EasyPay в брой

5. Плащане чрез Директен банков превод

При необходимост от връщане на платени с карта суми на Потребителя, това ще бъде направено в срок от 14 работни дни, чрез нареждането на банков превод, след като Потребитяла изпрати на контактния имейл: info@smartliving.bg своите данни – номер на поръчката, три имена и валиден IBAN.

 

Част от продуктите в онлайн магазина нямат опцията за “Наложен платеж”, тъй като са от външен производител. Доставката до клиента е за наша сметка и е абсолютно безплатна при този тип продукти.
За да бъде стартирана обработката на поръчка, е необходимо да бъде извършено предварително плащане от страна на клиента, по един от изброените методи (без Наложен платеж).

Back to Top