Follow:

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Стоките, поръчани на www.smartliving.bg се доставят чрез куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ до адрес или офис.
След изпращане на поръчката от КЛИЕНТ, консултант на Джи Ди Ем 2017 ЕООД  се свързва с потребителя, ако е необходимо,  по телефон или e-mail, в работното време на фирмата, за да може той/тя да потвърди, откаже или промени избраните от него/нея артикули, адрес или дата за доставка.
Срок за доставка – поръчките се обработват през първия работен ден, или след телефонно потвърждение (или чрез имейл) и се доставят в рамките на следващите 1-3 работни дни.

Не важи за артикули от Категория МЕБЕЛИ и ДОМ И ГРАДИНА – за тях доставката е между 5 и 7 работни дни, от момента на постъпилото предварително плащане.

Разходите по транспорта на стоките (различни от Категория МЕБЕЛИ и ДОМ И ГРАДИНА) и стойността на такса наложен платеж са за сметка на потребителя, според тарифите на Спиди / Еконт.
В случай, че получателят откаже пратката, разходите по транспорта за връщането са за негова сметка.

Информация относно статуса на поръчката потребителят ще получи автоматично на посочения от него e-mail или на телефон 0882641166.

Методите за плащане са:

Наложен платеж (извършва се в брой при доставка)
Директен банков превод
Кредитна или дебитна карта
ePay.bg
В брой – EasyPay

Може да направите поръчка на телефон 0882 64 11 66  или чрез нашия онлайн магазин www.smartliving.bg

Част от продуктите в онлайн магазина нямат опцията за “Наложен платеж”, тъй като са от външен производител. Доставката до клиента е за наша сметка и е абсолютно безплатна при този тип продукти.

При продуктите от Категория МЕБЕЛИ и ДОМ И ГРАДИНА – доставката е за наша сметка, както и евентуалното връщане на продукта. При тях клиента не е обременен с куриерски такси. Самата доставка отнема от 5 до 7 работни дни, от момента на полученото предварително плащане.

 

!!! Във връзка със затруднената обстановка, е възможно забавянето на доставките на територията на България. Всички куриерски служби са претоварени !!!

Правим всичко възможно да съдействаме по всякакъв начин на клиентите, при проблеми с доставката.

Back to Top