I. Цена и срок на доставка

Всяка поръчка на стойност над 150 лева е с БЕЗПЛАТНА доставка! **

Всяка поръчка се изпраща, след като наш служител се свърже с Вас по телефон и потвърдите заявения/те продукт/ти и място на доставката.

Конкретната цена за доставка за Вашата поръчка ще бъде калкулирана според Вашия избор за място на доставка ( офис на Спиди/Еконт или до адрес с Интерлогистика ) и според стойността на стоките на Вашата поръчка.

Всяка поръчка се изпраща с опцията за “Преглед и тест”. При отказ от поръчка след извършен преглед и/или тест, клиентът е задължен да заплати куриерските разходи по пратката, според стандартната тарифа на куриера.

Доставката се извършва обикновено в рамките на 1 работен ден, освен ако в детайлна страница за съответния продукт не е упоменато друг срок на доставка.

Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и обикновенно биват получени на по-следващия работен ден. Всички поръчки, направени през почивен ден се обработват и изпращат в следващия работен ден.

II. Начин на плащане

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин www.smartliving.bg се извършва чрез:

– Наложен платеж – в брой при получаване на пратката от куриер.

– Плащане чрез системата на EasyPay – на тяхна каса или чрез микросметка

– Плащане с дебитна/кредитна карта

– Плащане с банков превод

    Дани за извършване на Банков превод:     

Райфайзен Банк / Raiffeisen Bank
Джи Ди Ем 2017 ЕООД
IBAN: BG87RZBB91551008571332
Bank BIC/SWIFT: RZBBBGSF

         Преди да извършите превод, моля уверете се за наличността на избраните от Вас стоки!

 

III. Преглед преди плащане

Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате и да я пробвате в рамките на 15 минути преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви или откриете дефект, Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.
При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (Клиента).

IV. Рекламации и отказ

Вижте пълните условия за Рекламации и Отказ на стоки, закупени от www.smartliving.bg.

** – На територията на България.